DERİ WORKSHOPLARIMIZ HAKKINDA MERAK EDİLENLER

18-11-2023 01:01
DERİ WORKSHOPLARIMIZ HAKKINDA MERAK EDİLENLER
Öncelikle "Workshop" nedir şöyle açıklayalım;

Workshop; günübirlik olarak "kendi ürününü yap" konseptiyle yapılan atölye çalışmasıdır.

Workshop/noftsanat-deri-workshop-deri-defter-deri-cuzdan-kartlik-workshop-atolye     Workshop/noftsanat-deri-workshop-deri-defter-deri-cuzdan-kartlik-workshop-defter-atolye

Biz workshoplarımızı nasıl yapıyoruz? İçeriğinde neler var?

Deri Defter ve Deri Cüzdan/Kartlık olmak üzere 2 farklı workshop etkinliğimiz bulunmakta.. İki yılı aşkın süredir yüzlerce kişiye workshop vermiş bulunuyoruz. İş stresi ve yoğunluğundan bunalan, kafa dağıtıcı bir haftasonu etkinliği arayan, eşine, sevdiklerine sürpriz yapmak isteyen, doğumgünü hediyesi olarak workshop hediye etmek isteyen, yıldönümü etkinliği olarak gelen, arkadaş grubuyla toplu etkinlik arayışında olan onlarca kişi workshop etkinliklerimize gelerek oldukça keyifli anlar yaşadılar. Gün sonunda kendi elleriyle ortaya çıkarmış olduğu ürüne baktıklarında pek mutlu ve deşarj olmuş şekilde atölyemizden ayrıldılar. En çok da; yaptıkları ürün üzerine lazer cihazımızla istedikleri kişiselleştirmeyi ücretsiz bir şekilde yaptıklarında, yeryüzünde sadece bir tane olan ve sadece kişiye özel bir ürüne sahip olmak güzel bir detay.. :)


Workshop detaylarına bakacak olursak:     

Workshop/noftsanat-deri-workshop-deri-defter-workshop


1- Defter Workshop (Deri Ciltli Defter Workshop)
 
▪️ Defter workshop için etkinlik süresimiz tam kontenjan ile ortalama 2 saat sürmektedir.
 ▪️ Tüm malzemeler tarafımızca karşılanmaktadır. Etkinliğimize gelirken yanınızda herhangi bir malzeme getirmenize gerek yoktur.
 ▪️ Defter olarak en sevilen boyut olan a6 boyut (14.8x11 cm) orta boy defter yaptırmaktayız.
 ▪️ Defterin kapanış modelini deri biyeli, çıtçıt şeritli veya sade çıtçıtlı olarak istediğinizi yapabilirsiniz.
 ▪️ Tüm kalıplar önceden hazırlandığından sunulan seçenekler dışında bir ürün yaptıramamaktayız. Sadece denenmiş ve onaylanmış kalıplar ile çalışmaktayız.

Workshop/noftsanat-deri-workshop-deri-cuzdan-kartlik-atolye

2- Cüzdan Workshop (Deri Cüzdan / Kartlık Workshop)

 ▪️ Cüzdan workshop etkinliklerimizde kartlık ve cüzdan olarak 2 farklı seçenek sunmaktayız. Siz hangisini yapmak isterseniz ona göre kalıplar dağıtılmaktadır.
 ▪️ Cüzdan workshop etkinliği yaklaşık 3,5 saat sürmektedir. Yapım aşamaları itibariyle defter yapımından daha uzun bir süreye sahiptir.
 ▪️ Tüm kalıplar tarafımızca önceden hazırlanmış olarak size verilmektedir. Daha önce denenip onaylanmamış ürünleri workshopta yaptırmamız mümkün değildir.
 ▪️ Dönem dönem deri renklerimiz farklılık göstermektedir. Workshopta ister tek renk ister birkaç farklı rengi bir araya getirerek ürününüzü yapabilirsiniz.
 ▪️ Kullanılan kesici, delici malzemeler ve yapım aşamasının bazı zorlukları sebebiyle güvenlik açısından 18 yaş altını etkinliğe kabul edememekteyiz.
 ▪️ Cüzdan/kartlık bittiğinde üzerine ücretsiz bir şekilde kişiselleştirme yapma imkanından faydalanabilirsiniz.
 ▪️ Workshop sonunda yapılan ürün sizde kalmaktadır.
 ▪️ Etkinliklerde bizim gözetimimiz ve yönlendirmelerimizle ürün üretiyorsunuz. Hiç endişe etmenize gerek yoktur. Daha önce hiçbir el beceriniz veya tecrübeniz olmaması workshoba katılmanıza engel değildir. :) 
 ▪️ Etkinliklerimiz günübirlik olup kurs değildir. Bu iş genellikle tecrübe ile ilgilidir. Siz ne kadar deri ile meşgul olursanız ve çalışırsanız, o kadar bilgi sahibi olursunuz. Bu iş tamamen çalışmakla olur. Fazlaca araştırmak, videolar izlemek ve de çokça uygulama yapmak... 


Her iki etkinlik için de workshop akışı şu şekildedir:
1- Yapılabilecek olan ürünlerin tanıtımı
2- Kullanılacak malzemelerin tanıtımı
3- Üretimi yapmak üzere uygulamaya geçiş.
4- (Opsiyonel olarak) Lazer markalama ile kişiselleştirme işlemi..

Workshop/noftsanat-deri-workshop-deri-defter-deri-cuzdan-kartlik-workshop  Workshop/noftsanat-deri-workshop-deri-defter-deri-cuzdan-kartlik-workshop   Workshop/noftsanat-deri-workshop-deri-defter-deri-cuzdan-kartlik-workshop   Workshop/noftsanat-deri-workshop-deri-defter-deri-cuzdan-kartlik-workshop

Ve bunların sonunda atölyeden mutlu ayrılan yüzler görmek.. ☺️



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.